scroll Scroll
Software: krijg zicht én grip op verzuim

Software: krijg zicht én grip op verzuim

Waarom verzuim in sommige organisaties nauwelijks aangepakt wordt? Omdat het probleem vaak moeilijk zichtbaar en op te volgen is. Verzuimsoftware zoals de TeamFlows-module 'Verzuimmanagement' ondersteunt je leidinggevenden in het opvolgen van verzuimgesprekken en biedt de nodige cijfers en inzichten.

Vraag een TeamFlows-demo aan

De voordelen van verzuimsoftware voor jouw organisatie

Samenwerking in één tool

Alle stakeholders in je organisatie – management, hr, leidinggevenden – werken in één en dezelfde applicatie. Zo heeft iedereen zicht op de verzuimprocedures en -cijfers, en worden verzuimdata in één systeem bewaard.

Eenvoudige digitale procedures

Medewerkers sturen ziekteattesten digitaal door en krijgen automatisch een herinnering als ze dat vergeten. De leidinggevende wordt automatisch op de hoogte gebracht van de afwezigheid en wordt begeleid in het voeren van verzuimgesprekken.

Ondersteuning voor leidinggevenden

Tips, checklists en modelbrieven helpen leidinggevenden om de dialoog met medewerkers aan te gaan en hun acties correct te registreren. Ze krijgen automatisch een melding als er een actie vereist is.

Realtime rapportering

In de TeamFlows module verzuimmanagement vind je altijd de recentste data. Zo volg je de 'klassieke' verzuimcijfers op, maar hou je ook de taken van je leidinggevenden en de verzuimprocedures in de gaten.

Gekoppelde personeelsdata

Dankzij een standaard data-uitwisseling met je sociaal secretariaat of tijdregistratiesysteem werk je in de TeamFlows module verzuimmanagement altijd met up-to-date personeelsgegevens. Geen gedoe, geen fouten.

We implementeren de TeamFlows-module 'Verzuimmanagement' in jouw organisatie in samenwerking met onze partner Otherside@Work. Dit Nederlandse softwarebedrijf heeft een ruime expertise in hr- & verzuimondersteuning.

Vraag een TeamFlows-demo aan